Міцність і довговічність сучасних матеріалів та конструкцій, 10-11 листопада 2022, Тернопіль

sdmmsТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя разом із співорганізаторами запрошує взяти участь у Міжнародній науково-технічній конференції присвяче-ній 70-річчю від дня народження член-кореспондента НАН Ук-раїни, професора Яснія Петра Володимировича.

Основні теми

  1. Міцність сучасних матеріалів і конструкцій.
  2. Довговічність сучасних матеріалів і конструкцій.
  3. Нові та сучасні матеріали та технології.
  4. Діагностика пошкоджуваності матеріалів і конструкцій.

Подання матеріалів доповідей

Матеріали доповідей слід подати до 01.11.2022 р.

  • надіслати файл з текстом доповіді та рисунками на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • надіслати реєстраційну форму https://sdmms.tntu.edu.ua

Доповіді, оформлені відповідно до вимог та надіслані до 01.11.2022 р., будуть опубліковані до початку роботи конференції окремим збірником. Вимоги до оформлення доповідей - у інформаційному повідомленні.

Розширені версії доповідей за рекомендацією Оргкомітету можуть бути опубліковані у наукових виданнях: Вісник ТНТУ (Index copernicus), Фізико-хімічна механіка матеріалів (Scopus), Transport (Scopus), Acta Mechanica et Automatica (Scopus). Опублікування в журналах буде здійснено на основі рецензування.

Фінансові умови участі

Для участі в конференції необхідно направити до оргкомітету: реєстраційну форму; тези доповідей; копію квитанції про оплату. Сума оргвнеску з опублікуванням тез конференції та отриманням електронного збірника матеріалів – 500 грн. До оргвнеску включено витрати на опрацювання матеріалів конференції та організаційні витрати.

Реквізити:

  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
  • 46001, вул. Руська, 56, м. Тернопіль,
  • код 05408102.
  • Банк: ДКСУ, м. Київ
  • р/р UA 468201720313221004201008829.
  • Призначення платежу: за публікацію тез наукової конференції MДСМК_2022 (вказати прізвище та ініціали).

Підтвердження про оплату (копію платіжного доручення з відміткою банку про перерахунок) надіслати на адресу оргкомітету з зазначенням прізвища та ініціалів учасника конференції.

Інформаційне повідомлення

АСНК КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021